Mededelingen

Corona virus 14 december 2020

Helaas moet ik mijn praktijk vanwege de corona maatregelen tijdelijk sluiten t/m 19 januari 2021.

Stay safe and healthy.

Jeffrey Engel

—–‐‐——————————————-

Corona virus 11 mei 2020

Het verlossende woord is eruit. De massagepraktijken mogen weer open. Dit houdt in dat ook ik vanaf 11 mei weer open ben. Uiteraard neem ik nog wel alle maatregelen om voor ons beide een zo fijne en veilig mogelijke omgeving te creëren.

Als masseur is anderhalve meter afstand houden uiteraard  niet mogelijk maar door de leidraad ‘Verantwoord masseren in de 1,5 meter samenleving’ te volgen kan ik toch op een gepaste, veilige manier mijn werk hervatten. Deze leidraad is opgesteld door het NGS met als uitgangspunt de richtlijnen die zijn opgesteld door het Kabinet/RIVM.

Een behandeling gaat zoals altijd op afspraak. Voor de afspraak zal ik contact met je opnemen om je een aantal vragen te stellen. Bij het binnen komen schud ik niet je hand. In de praktijk was je je handen en indien je dit prettiger vind heb ik een mondkapje voor zowel jou als mij.  De ruimte wordt tussen elke behandeling in grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Na de behandeling was je weer je handen, net zoals ik ook zal doen. Zo houden we het prettig voor allemaal en kunnen we weer veilig aan de slag. En vergeet vooral niet om te genieten van de behandeling!

U kunt Massagepraktijk Engel telefonisch (06-15941330) of per e-mail via info@massagepraktijkengel.nl bereiken.